Ei tunne ennast ära - käisin proovimeiki tegemas.


Olgu kohe alguses mainitud, et ma ei ole MITTE KUNAGI elus varem lasknud end meikida. Vajadusel olen ise pusinud või kasutanud ema abikäsi, kes on andekas igas valdkonnas. Elades väljaspool kodumaad ja mitte olles kursis ilutegijatega siinpool lahte, peab tunnistama, et see on olnud kõige suurem proovikivi - leida õiged inimesed end tuunima. Õnneks on olemas igasuguseid Facebooki gruppe, kuhu erinevate annetega inimesed on kokku koondunud. Natukese kaevamise tulemusena leidsin sellise grupi nagu "Ilu- ja terviseteenused Soomes." Enamasti pakuvad seal teenuseid kodumaa inimesed, kes Soomes elavad ning töötavad. Grupis ringi vaadates leidsin Kädi-Ly postituse, kes soovis oma kätt harjutada jumestuse valdkonnas. Ilma mõtlemata otsustasin talle kirjutada ning uurida, kas ta on nõus ka pulmameiki proovima. Omamoodi väljakutse ma talle ilmselt sellel hetkel esitasin, kuid minu õnneks oli ta nõus!💖 Täna oli siis see päev, kus me esimest korda kohtusime, et proovida, mis mulle sobib. Pean ausalt tunnistama, et ma mingit eeltööd varasemalt ei teinud... erinevaid pulmameike ei sirvinud ning isegi ei osanud välja mõelda, milline see meik ideaalis peaks minu näos välja nägema. Ühesõnaga puudus mul igasugune visioon. Hirme ka ei olnud! Kui välja jätta hirm, et ma ei leia õiget asukohta üles, sest geograafilistes otsingutes ma kõige tugevam kahjuks ei ole😀 Kuna peikat ka hetkel ei ole, kelle käest saaks vajadusel abi küsida, siis pidin end kokku võtma ja koha ise üles leidma, ilma eksimata. Sain hakkama! Pisikesi kõrvalepõikeid oli õigete tänavate otsingul, kuid suures plaanis jõudsin siiski kohale ja isegi kokkulepitud ajast varem. Olen enda üle uhke!👏

Kuigi Kädi-Ly on minu jaoks täiesti võõras inimene, siis pigem valdas mind tunne, et teame teineteist juba pikemat aega. Tegemist on rõõmsameelse, andeka ning teadliku jumestajaga, kes teeb oma tööd südamega💗 Juttu jätkus, sest nii põnev on kohata kaasmaalasi, kes samuti on mingis mõttes oma senise elu jätnud ning vastu võtnud väljakutse elada väljaspool Eestit. Ehitades oma elu üles uues keskkonnas, Soomes. Ma pole kunagi osanud olla see vaikiv klient, kes lihtsalt paar tundi peeglisse vaatab ning kui lõpptulemus valmis on tasub tehtud töö eest, tänab ning lahkub. Mulle meeldib lobiseda, jagada ning inimesi tundma õppida. Nii ka sellel korral, kui istusin toolis ja lubasin Kädi-Ly´l endaga toimetada. Põnev oli! Nii vestlused, mida jagasime kui ka protsess, mida kogesin. Tema jaoks on see täitsa esimene pulmameik ja minu jaoks on täitsa esimene kord olla professionaalse jumestaja juures😀 Kõlab nagu täiuslik kooslus!😍 Kui olin valmis, siis esimesena tuli mulle pähe lause "issand, kas ma päriselt ka olen nii ilus?"😀 Valjult ma seda välja ei hakanud ütlema, vaid püüdsin kohmetunult oma tänutunnet avaldada, sest kunstiteos, mis mulle vastu vaatas oli lihtsalt väga ilus. Meil käis vahepeal läbi ka mõte, et ehk pulmapäeval asendada pruun värv roosaga, kuid koju jõudes mõistsin, et just nii nagu täna tegime, ongi parim! Roosa meik võib võtta liialt tähelepanu ära teistelt detailidelt, mis samuti on olulised, suurema plaani loomisel. Seega täpselt nii nagu täna tegime, teeme ka pulmapäeval💖 Elu on ikka äge, et viib kokku andekate ja toredate inimestega! Uskudes, et juhuseid, ka kõige pisemaid, tegelikult ei eksisteeri, siis on rõõm veelgi suurem!💗 Nüüd algavad juuksuri otsingud. Hoidke mulle ikka pöidlaid! Kogu see pulmadega seotud protsess on nii põnev olnud, et kurb on lausa mõelda, et varsti polegi enam midagi organiseerida😀 Hoian Teid ikka kursis! Seega, varsti jälle💖

Tänava selfie. Olles lummatud iseendast ja Kädi-Ly kätetööst😍See foto on tehtud kõrvarõngastega, mida ka oma pulmapäeval kannan. Ma ei ole mingi klassikaline lumehelbeke, seega on mind kaunistamas nii mõnigi fuksiaroosa element 💖

Comments