Vesi ja õhk - minu energiaallikad.

Jooga ja loodus - 👌💙

Ma armastan loodust ja usun siiralt selle jõusse. Olles selle osaks. Tihtipeale käin looduses end laadimas, sest looduses peitub energia, millel on mulle isiklikult väga tugev mõju. Soome on selles osas imeline riik, sest loodus on hoitud ja siin leidub nii palju kauneid kohti, mida külastada. Samuti Eestis. Olen siin ka eelnevalt kirjutanud erinevatest mõjuteguritest (lugeda saab seda postitust siit.) Kuid eriti suure mõjuga on mulle vesi. Kuna olen täpselt kalade/veevalaja piiril sündinud, siis minu elementideks on õhk ja vesi. Seega pole üllatus, et armastan seda kombinatsiooni, sest sellel on minu jaoks lõõgastav, rahustav ja meditatiivne toime💙

Ma ei käi looduses ainult siis, kui on elus keerulised ajad ja vajan laadimist. Kuigi siis on selle mõju selgelt tunda. Vaid ka siis, kui olen eluga sõber ning lihtsalt soovin seda loodusega jagada. Olles südamest tänulik. See on siiras armastus, mis on omakasupüüdmatu ja tingimusteta💙Sõprus, mis on alati olemas ja kus sõnu pole tihtipeale tarvis. Imeline! Ega pole niisama öeldud, et "loodus on odavam, kui teraapia." Nii ongi! Ja mul on nii hea meel, et ka teadus on lõpuks suutnud tõestada looduse teraapilist mõju inimesele. Juba kõigest 30min looduses mõjub üleüldisele heaolule positiivselt💙Seega, kõik jalutama! Aga tänutundega ja teadlikult, olles ja tundes kooskõla💙

Jagan Teiega ka huvitavat lugemist, mis pole midagi uut siin maailmas, aga lihtsalt hea meeldetuletus...kogemine on tegelikult siinkohal olulisem, kui lugemine💙


Varsti jälle 💖

Comments