“Ilusate kingadega naine ei ole kunagi kole.” – Coco Chanel

Helsinki jõuluturu üks osa :)

Ja Tuhkatriinu on maininud, et "Üks king võib muuta su elu.” Enne kui soovin imeilusad jõulusoovid, on oluline rääkida mu viimasest avastusest seoses pulmadega 💖 Ehk siis kingadest! Eile saabusid mu silmarõõmud, peale esialgset ebaedukat sooritust valitud numbriga. Kuigi mainisin, et tellin pulmakingad JJ´s House´ist (link siin), siis otsustasin siiski Zalando kasuks. Eelkõige sellepärast, et JJ´s House´ist ostmisel puudus tasuta tagasisaatmise võimalus. Zalando on aga väga kliendisõbralik ning kui toode ei sobi, siis kõik mis on seotud tagastamise/ümbervahetamisega on lihtne ja professionaalne. Minu esimene kingapaar oligi numbri poolest liiga suur ja pidin väiksema numbri vastu vahetama. Peale selle otsustasin ka osta sama firma baleriinad. Firmaks valisin siis Chi Chi London. Link siin. No mitte päris Coco Chanel, aga algustähed on siiski samad - CC :)) Pealekauba on mu kleit nii pikk, et tegelikult kingad sealt alt välja ei paista :D Aga noh, hea on ikka omada seal all enamat kui toasussid :D Ma sellest firmast varem ei ole kuulnud ja läksin lihtsalt riski peale välja...lootes, et ehk väljavalitud kingad sobivad. Algus ei olnud just paljutõotav...õnneks Zalando on pakkide saatmisel nii kiire, et kogu protsess koos vahetamisega võttis kõigest 2 nädalat. Esmasel jalga proovimisel pidin tõdema, et number 39 on ideaalne kõrgete kontsadega kingade puhul, AGA baleriinadega tundsin end kui Tuhkatriinu kingade proovija, kellele päris hästi need ei sobi. Küll aga mahuvad jalga ja vajavad natukene sisse käimist. Kuna neil number 40 müügis ei ole ja eelnev kogemus näitas, et see võib ka suureks jääda, siis otsustasin siiski mõlemad kingapaarid alles jätta. Ja baleriinad usun, et saan samuti mugavaks, kui toas siin vahepeal nendega ringi jalutan :)) Mulle mu väljavalitud väga meeldivad ja siin nad siis on!

😍

Et näeksite ka kontsade kõrgust :)

Kõrgetega siis kobistan altarile ja hiljem vahetan nad baleriinade vastu. Ma ei suuda kontsadega terve õhtu ringi kapata ja peale selle on elu näidanud, et tähtsatel üritustel on mul kombeks kukkuda, kuhugi kinni jääda või midagi murda. Seega turvalisuse mõttes on juba ohutum, kui saan kõrgemalt madalamale liikuda :)) No hea näide on kohe see, kui gümnassiumi lõpuaktuse lõppedes pidin lava treppidest alla kõndima. Kõik said sellega kenasti hakkama, välja arvatud mina, kes lihtsalt sealt alla kukkus ning otse direktorile sülle. Põlv verine, sukad katki, ette ja taha vabandades...Oma pulmapäeval loodan, et sellist intsidenti ei juhtu, aga mine sa tea...noh mis seal ikka, katsun maa ära ja siis taas püsti ning edasi! :D Kukkumist olen oma elus palju saanud harjutada :D Tegelikult nali naljaks, aga sellel on ka oma põhjus miks juba väikesest saati olen kukkumiste meister ning täiskasvanu eas olen seda edukalt jätkanud. Ilmselt on see midagi, mida vaid mu vanemad ja peika teavad...aga mu põlvekeder ja kõõlused on nõrgemad kui teistel inimestel. Selle tõttu on mul olnud mitmeid põlvevigastusi, kuid tänu joogale olen suutnud oma põlved siiski päris hästi funktsioneerivana hoida :)) Aeg-ajalt ikka puutun kokku maapinnaga, aga sellest pole lugu! Kukun ja tõusen jälle püsti ning elu läheb vaid edasi :) No nüüd peale väikest põiget teemast kõrvale, tuleme tagasi kingade juurde! :)) Mina igatahes olen oma ostuga väga rahul...veelgi enam, ma tõesti olen juba nii palju jõudnud vajalikku soetada, et ega palju polegi enam teha jäänud. Nippet-näppet, aga ma nii naudin kogu seda protsessi. Nii lahe on toimetada ja organiseerida :) Seega ikka edasi, kuid vahepeal naudin puhkust ning jõuluaega 💕 Täna sõidamegi Põhja-Soome ja siis sealt juba mõneks päevaks Eestisse...seega tulemas on meil vahvad ajad! Enne kui otsad taas kokku tõmban, siis soovin Teiega jagada mõningaid soovitusi jõuluajaks. Siin need on:

1. Võta aega iseendale;
2. Tee vähemalt üks inimene iga päev rõõmsaks. Rohkem on alati lubatud :)
3. Koge oma 5 meelt täielikult;
4. Leia jõululaul, mis toob sulle naeratuse suule;
5. Ära unusta teadlikku söömist ja joomist, üle pole tarvis pingutada :)
6. Naudi loodust;
7. "Offtime" hetked - leida hetki, kus digitaalsed seadmed on sekundaarsed ja anda neile samuti väike paus;
8. Lihtsalt hingake ja nautige olemasolevaid hetki;
9. Leia endas taas üles positiivne energia ja mõtteviis;
10. Pane "multi-tasking" pausile :) Parem keskendu sellel ajal "üks asi korraga" mentaliteedile ja naudi seda täiega :)

Soovin Teile kogu südamest imeilusat aega ja palju armsaid hetki lähedastega! Peale selle tänulikkust ja märkamist💕 

Varsti jälle ja ära unusta osa võtta kingituse loosimisest
(mis juba 27.12 teatavaks teen. Link siin)! 💖

Mina koos meie armsa Niruga 💕Peika on pildistaja rollis 😀 Ilus perepilt! 😀

Comments

 1. Appi, kui ilusad kingad. Ma olen ju täielik kontroll 🙈

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh armas Epukene 💖 Ma ise ka rahul, et järjekordne "risk" tasus end ära! 😊

   Delete
  2. Appikene, ma alles nüüd nägin, mida mu telefon kirjutas ja mina ei kontrollinud 😀😀😀 Ma tahtsin kirjutada, et olen kingapede 😉

   Delete

Post a Comment