Olen nii tänulik :) Aitäh,aitäh,aitäh!

Gratitude💕

Ma just jõudsin tagasi oma esimesest demo joogatunnist Fitness Club Olari´st ja olen lihtsalt nii tänulik! Esiteks selle üle, et jätkuvalt olen saanud jätkata oma hobi Helsinki kandis ja mulle tundub, et olen leidnud super koha, kus seda teha 💕Eelmisel aastal sain võimaluse õpetada Lähitapiola Sport Center´is ja kuna nende eelarvet kärbiti, asukoht oli üsna kaugel minu kodust + ruum ei olnud väga joogasõbralik, siis otsustasin uue koha leida. Teadmata, kas see on üldse võimalik, sest viin tunde läbi inglise keeles. Kuid õnn naeratas ja leidsin klubi, mis on kodukoha lähedal ja kus eelmine joogaõpetaja paar kuud tagasi lahkus (asutas isikliku joogaklubi). Tänkjuuu Universum! Ühesõnaga olin oma emailiga täpselt õigel ajal küsimas, et ega nad juhuslikult joogaõpetajat otsi. Ja vastus oli positiivne!💕 Toimus kohtumine, mis lõppes lausega, et "Jane, mul on väga hea tunne Sinuga kohtumisest" ja voilaa sain võimaluse Hatha joogat õpetama hakata! Novembris on demo klassid, kus siis inimesed tutvuvad minuga ja asendan ka samal ajal oma tulevast ülemust. Aktiivsemalt alustan uuest aastast! Lihtsalt nii tore! Peale selle on see üks vähestest (või lausa ainukene) klubidest Soomes, kes koolitab välja Mindful Body instruktoreid. Sattusin nii õigesse kohta, et ise ka ei usu! Plaan on tulevikus ka see kursus läbida, aga pean kõigepealt endale selgeks tegema, et ega see ei samastu sellega, mida ma juba tean :) Ühesõnaga, eks näis :) Aga niii tore on taas olla südamlike ja soojade inimeste keskel, kes väärtustavad hinge, keha ja meele tähtsust, harmooniat ja arengut. Ja selleks on spordiklubi! Minu suuur austus! 💕Sest olen andnud ka demo joogaklasse spordiklubides, kus on oluline vaid füüsiline lähenemine ja keeldunud, sest see EI OLE JOOGA!


Ükskõik, mida Teile räägitakse või pakutakse, kui sellel puudub sügavam õpetus hinge ja teadvuse tasandil, siis tegu ei ole joogaga...see on kas lihtsalt venitamine või miskit muud. Ja mul on kurb, et on niii palju õpetajaid, kes on vaadanud vaid Youtube videosid, võtnud oma programmi joogatunnid ja voilaa ongi valmis! Teate, kui palju ma olen oma tundides näinud inimesi, kes teevad asanaid nii valesti, et reaalselt tekitavad endale lühi- kui ka pikaajalisi vigastusi. Miks? Sest neid pole juhendatud inimese poolt, kes päriselt ka hoolib sellest, mida tema kliendid tunnis teevad. Ja see teeb ütlemata kurvaks! Palun olge lihtsalt ettevaatlikud...jooga on samamoodi väga paljude spordiklubide jaoks lihtsalt "modern fashion", mis toob raha sisse. Ja seda üsna tihti kuritarvitatakse...

Ma tegelikult üldse ei soovinud siin targutama hakata, aga las ta jääb! Igatahes, ma siiralt tänan elu selle võimaluse eest, sest mulle tundub, et üha enam ja enam, et ma oskan soomlastega kontakti saada ja neis emotsioone tekitada :D Positiivseid, sooje tundeid välja tuua. Ja see on niii armas! Kuigi igakord ma natukene närveerin ja enne uude kohta minekut ei suuda süüagi, siis tegelikult asjata! Enamus inimestele ma sobin ja olen alati maininud, et kui peaks juhtuma, et ei sobi (mis on täiesti normaalne), siis mitte alla anda, vaid leida õpetaja, kes sobib! Kõige olulisem on tegelikult ju see, et keskkond, kus joogatada on toetav, positiivne ja avatud. Peale selle, et inimene tunneb end hästi ja turvaliselt :) Seega, ma tänan elu, et saan ikka inimestele head teha ja nende ellu positiivsust tuua!💕Fantastiline tunne!

Varsti jälle💕

NB: Jagan Teiega ka tänase tunni mõtet :)Comments