Aitäh Teile!!

" Yoga is not an ancient myth buried in oblivion. It is the most valuable inheritance of the present. It is the essential need of today and the culture of tomorrow."


Swami Satyananda Saraswati
Armsad lugejad,

kätte on jõudnud päev, kus ma tõesti võin öelda, et ma sain hakkama! Ma ei suuda seda siiani uskuda... ma ei ole kunagi olnud millegi üle nii uhke, kui teadmise üle, et ma tegin oma elus õige otsuse tulles siia.
Ma jätan hüvasti teadmises, et olen õppinud nii palju. Ületanud iseennast ja kohanud sellel teekonnal vapustavaid ja imelisi inimesi. See on ausalt erakordne! Keegi kuskil mind tõesti hoiab...
Võtan selle kõik endaga kaasa ja talletan südamesse, sest seal on selle koht.

Tean, et pikk tee on veel käia, kuid olen valmis võtma vastu seda, mis mulle on mõeldud :)

Ma tänan inimesi, kes mind on toetanud ja vapralt minu kirjutistega kursis olnud. Loodan, et olen suutnud Teile edasi anda kõike seda, mida olen kogenud, kasvõi pisitillukest osa sellest...
Ei tohi ära unustada, et kõik need kogemused on läbi minu roheliste silmade, emotsioonide ja tunnete...nii ausalt kui veel võimalik. Täpselt nii, kuidas mina seda maailma näen...
Siinkohal ei ole olemas õiget või valet, on vaid minu kaks rohelist silma :)

Aitäh Teile, kes te olete minusse uskunud ja mind salamisi toetanud... Võin öelda, et üks suur samm on minu elus astutud, ilmselt suurem kui ma hetkel endale tunnistada veel oskan. Nagu olen kirjutanud, et muutusi oli mu ellu vaja...olen sellega nüüd teadlikult tegelenud ja tuleb vaid loota, et kõik läheb täpselt nii nagu minema peab. Tean oma sisimas, et mitte kunagi enam ei kuku ma sinna, kus ma olin, sest see etapp on läbitud. Ju seda kõike oli vaja, muidu ei oleks ma hetkel siin, kus ma olen ja Teile kirjutamas.
Olen omandanud oskuse, mis mind minu eluteel hoiab...minu asi on seda hoida, austada ja jagada. Olen selleks valmis :) Me kõik ju püüame isemoodi selles kaoses ellu jääda :)
Pikk, pikk tee on veel käia, kuid ootan huviga, mismoodi kõik välja hakkab nägema :)


Südamest aitäh Teile ja kohtume talvevõlumaal ehk siis Eestis,

alati Teie Jane

Namaste

"Dance like there's nobody watching
Love like you'll never get hurt
Sing like there's nobody listening
Live like it's heaven on earth
And speak from the heart to be heard."


William W. PurkeyComments