Lapsed ülikoolis :)
Olen Teid unarusse jätnud, kuid võtsin aja, et oma viga parandada :)

Eelmine laupäev ehk siis 22ndal oktoobril viisin ellu oma plaani, kus õpilased külastasid meie hetke ülikooli Sunchon National University's.
Kutsusin ka meiega ühinema hiina üliõpilasi, et lapsed saaksid veelgi enam suhelda ja tutvuda erinevate kultuuridega. Meil oli üsna palju takistusi, kuid kõigele hoolimata läks kõik siiski kenasti. :) Kuna minust on saanud endalegi ootamatult arvutiõpetaja, siis tegeleme hetkel ühe programmi õppimisega. Õigemini ma siis õpetan neile - ma ei uskunud, et see neile nii meeldida võib :) Mis mulle eriti meeldib - nad on väga loovad! Esimene pool laupäevast tegelesime programmiga, siis esitlesime mõningaid lõpptulemusi külalistele ja sellele järgnes meie ülikooli territooriumil meeskondades aaretejaht. Kuna Theresa tegeles mängu kokkupanemisega, siis mina oma ninakest sinna ei pistnud. Natukene oli mäng lastele keeruline, kuid üldjoontes võib siiski rahule jääda :) Vahva oli ja see on peamine :)
Peale seda läksime üheskoos pizzat sööma. Minu jaoks oli loomulikult oluline, et ka meie hiinlased rahule jäävad ja neile meie lastega veedetud päev väga meeldis :) Vihmasest ilmast hoolimata :) Mina olin lõpus kui kokku kuivanud rosin, sest ilmselt energia rakendamine oli taaskord minu poolt topeltkogustes, kuid lubasin endale peale seda pehmet und :)

Jagan Teiega ka pilte :)Comments